Uit onderzoek is gebleken dat een gestylde woning veel beter verkoopt

“Voor 80 procent van alle bezichtigingen geldt dat de eerste 15 seconden doorslaggevend zijn.”

Uit onderzoek is gebleken dat een gestylde woning veel beter verkoopt

Verkoopstyling

Er komt een hoop bij kijken als je je huis gaat verkopen. Daar sta je van te voren vaak niet bij stil. De makelaar komt langs om het huis te taxeren en je allerlei goede adviezen te geven om je huis zo goed mogelijk te kunnen verkopen.

Het transformeren van je huis

Van jouw huis, met jouw meubels en andere spullen erin, moet een huis worden gemaakt waarin de pluspunten van de woning er uit springen. De potentiële koper is immers geïnteresseerd in de woning zelf, niet in de persoonlijke spullen.

Denk maar eens aan de lichtinval, de mooie raampartij, de ruime keuken, de serre, badkamer, open haard, vloer, tuin etc. Het is dus belangrijk om de woning zo neutraal mogelijk te houden en de nadruk te leggen op de eyecatchers.

Hands-on

Het restylen van de woning kan al met een klein budget worden gerealiseerd met het unieke hands-on concept van House of KIKI. Dat wil zeggen dat er niet alleen goed advies over de styling wordt gegeven, maar dat ook de handen uit de mouwen worden gestoken. Zo toveren we je oude om tot het nieuwe huis van de volgende bewoners. Doorgaans is een woning binnen één á twee dagen verkoopklaar.