Uit onderzoek is gebleken dat een gestylde woning veel beter verkoopt

“Voor 80 procent van alle bezichtigingen geldt dat de eerste 15 seconden doorslaggevend zijn.”

Uit onderzoek is gebleken dat een gestylde woning veel beter verkoopt

Over Esther

Over Esther

Esther Kleijngeld heeft van haar hobby haar beroep kunnen maken. Van jongs af aan heeft zij al een passie gehad voor interieurstyling. Dat heeft ertoe geleid dat zij zich is gaan specialiseren in vastgoedstyling. Zo heeft zij onder andere met succes de opleiding ‘Vastgoedstyling’ van House of KIKI gevolgd en afgerond. House of KIKI is bekend geworden door het tv-programma ‘Uitstel van Executie’, gepresenteerd door Martijn Krabbé. Ook is Esther de Vastgoedstylist aangesloten bij het centraal netwerk voor verkoopstylisten, CNVV.

De styling op foto’s vastleggen

Omdat het bij de verkoop van vastgoed niet alleen om de styling, maar ook om de presentatie van de styling gaat, mocht een goede fotografie-achtergrond natuurlijk niet ontbreken. Daarom heeft Esther in samenwerking met House of KIKI ook de masterclass interieurfotografie bij Theo Koeten gevolgd.

One-stop-shop

Esther is een gecertificeerd vastgoedstylist en interieurfotograaf. Daardoor onderscheidt zij zich van vele andere stylisten, die het nemen van de foto’s van hun werk uit moeten besteden. Ook voor het tijdelijk huren van trendy meubels en prachtige accessoires ben je bij Esther aan het juiste adres. Alles onder één dak en ook nog eens professioneel geregeld.

Wie zijn de klanten van Esther?

  • Personen die hun huis snel en goed willen verkopen;
  • Personen die al langere tijd hun huis te koop hebben staan;
  • Bedrijven die hun pand willen verkopen;
  • Bedrijven of personen die hulp bij het inrichten of stylen willen hebben;
  • Bedrijven of personen die geen tijd of zin hebben om het huis of het pand om te toveren in de kerstsfeer.

 

Ga jij dus binnenkort je huis verkopen, of staat het al een tijd te koop en kom je er maar niet vanaf? Of heb je dringend hulp nodig bij de inrichting van je huis of pand? Of weet je niet goed hoe je een evenement het beste kunt presenteren?

Schroom dan niet en neem even contact op voor een vrijblijvend gesprek.