Uit onderzoek is gebleken dat een gestylde woning veel beter verkoopt

“Voor 80 procent van alle bezichtigingen geldt dat de eerste 15 seconden doorslaggevend zijn.”

Uit onderzoek is gebleken dat een gestylde woning veel beter verkoopt

Interieurstyling

Interieurstyling

Elke stylist heeft een eigen stijl. De stijl van Esther is verre van minimalistisch en strak. Het is een stijl waarin voornamelijk natuurtinten en natuurproducten, gecombineerd met verschillende stoffen terug te zien zijn. Zo wordt een warme en chique uitstraling van de woning verkregen.

Meer dan een likje verf

Een huis stylen is zoveel meer dan een likje verf op de muur en een bezoekje aan een woonwinkel om voor wat meubels te gaan shoppen. Kleur- en materiaalgebruik, meubels en een goede verlichting maken of het interieur bij je past. Accessoires zijn onmisbaar om je interieur een persoonlijk tintje te geven.

Styling per seizoen

Behalve voor het restylen van de woning, kan je natuurlijk ook kiezen voor een seizoensgebonden styling. Hierbij worden de accessoires aangepakt om het interieur een frisse lente uitstraling te geven of een romantische kerstsfeer. Vaak door tijd gebrek of door gewoonweg te veel spullen verzameld lukt het je niet zo als je voor ogen had.

De werkwijze

Esther stelt een adviesplan op om het doel van de styling te bereiken. In het adviesplan staat precies aangegeven welke elementen aangepakt moeten worden en ook hoe dat gedaan moet worden. Daarnaast houdt zij contact om de voortgang te bewaken en helpt mee in de eindstyling. Het werk is pas klaar, nadat het doel bereikt is en iedereen tevreden is met het eindresultaat.