Uit onderzoek is gebleken dat een gestylde woning veel beter verkoopt

“Voor 80 procent van alle bezichtigingen geldt dat de eerste 15 seconden doorslaggevend zijn.”

Uit onderzoek is gebleken dat een gestylde woning veel beter verkoopt

Fotografie

Fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom zijn goede foto’s zo belangrijk bij de verkoop van een woning. De potentiële huizenkoper start zijn zoektocht naar een huis immers op het internet. Met de juiste foto’s is het makkelijker om deze te triggeren om een afspraak voor een bezichtiging te maken.

Verkoopstyling fotografie

De sfeer en het interieur in de woning zijn een belangrijk onderdeel van de verkoopmethodiek van de woning. Als de aspirant kopers een mooi en goed gestyled interieur zien, kunnen zij zich gemakkelijk voorstellen dat het daar goed toeven is.

Ook het exterieur van de woning en de entree zijn medebepalend voor een goede eerste indruk. Daarom wordt daar bij verkoopstyling ook goed naar gekeken.

Je kunt verkoopstyling vergelijken met de etalage van een winkel. Als de etalage rommelig en niet goed gestyled is, ga je de winkel minder snel binnen dan wanneer je in de etalage ziet wat je aanspreekt.

Direct na het restylen wordt er een fotoreportage van de woning gemaakt. Dat is namelijk het moment dat de woning er op zijn best uitziet. Bij het restylen houden wij ook altijd rekening met de weersomstandigheden van die dag. Het kan dus voorkomen dat bijvoorbeeld de tuin eerst wordt gerestyled omdat het weer op dat moment goed is.

Interieurstyling fotografie

Natuurlijk hoef je je huis niet te verkopen om het te laten restylen. Voor velen is het een echte eyeopener om te zien wat er van hun interieur gemaakt kan worden door een professionele stylist. Een goede styling is altijd sfeer verhogend en accentueert de pluspunten van je interieur.

Ook hier geldt, dat de fotoreportage direct na het restylen wordt gemaakt. Zo ben je ervan verzekerd dat de nieuwe styling exact wordt vastgelegd hebt zoals deze oorspronkelijk was.

Hoeveel foto’s maak je?

Een fotoreportage bevat ongeveer 30 foto’s, afhankelijk van de woning en de afspraken die we gemaakt hebben. Woonfotografie is altijd inbegrepen bij een stylingopdracht en is niet los te boeken.